PP anyaman Kantong

Kami hasil dina peringkat diantara pabrikan luhur, éksportir sareng suplai BOPP Rice Bags. Kantong ieu didamel nganggo bahan baku kualitas TOP (100% PP énggal) sareng téknologi canggih. Kantong anu ditawarkeun dianggo pikeun ngepak séréal nasi sareng sacara lega dipénta di panjuru dunya. Klién kami tiasa nyayogikeun kantong-kantong ieu ti kami dina sababaraha warna sareng ukuran tina 5 dugi 75 kg sakumaha spésifikasina. Kami nawiskeun BOPP Rice Bags ieu kalayan desain mérek ngawangun kalayan harga paling ekonomis ka para klien.

Detil langkung seueur

Blokir kantong klep handap

AD * STAR® mangrupikeun konsép karung anu kawéntar pikeun bahan bubuk - dianggo di dunya, dipaténkeun sacara internasional, sareng didamel sacara éksklusif dina mesin Starlinger. Kantong anyaman PP ngawangun anyaman, dihasilkeun tanpa perekat ku las panas tina lapisan dina lawon, dikembangkeun kalayan ngeusian otomatis sareng prosés badarat dina émutan. Salaku hasil tina ciri bahan sareng prosés produksi khusus, beurat rata-rata 50 kg AD * STAR® semén karung tiasa janten sakedik 75 gram. Kantong kertas 3-lapisan anu saimbang bakal beuratna sakitar 180 gram sareng kantong pilem PE 150 gram. Mangpaat bahan baku ekonomis henteu ngan ukur ngabantosan biaya ngirangan.

Detil langkung seueur

Kantong ageung / Kantong Jumbo

Boda mangrupikeun pabrik ngarah sareng nyayogikeun seueur jinis kantong FIBC kelas dahareun sareng fasilitas kamar bersih standar internasional, paling mesin sateuacanna, laboratorium kontrol kualitas anu dilengkepan, staf anu gaduh pangalaman sareng ahli anu parantos canggih, sareng polimér kelas kadaharan anu unggul sareng bahan aditif anu sanés. .

Detil langkung seueur

Lawon PP anyaman

Kami perusahaan industri ageung ngahasilkeun kantong kemasan kualitas luhur di Cina Kalér. Urang gaduh dua pabrik, kaluaran taunan langkung ti 100 juta dolar. Kami ngabagéakeun pisan unggal palanggan ka perusahaan kami pikeun kontrak.

Detil langkung seueur

Produk Kami

Precision, Performance, sareng Reliabilitas

Tina Blok Bawah Valve Bag ka PP anyaman lawon, alat-alat canggih proprietary kami tiasa nyayogikeun produk kalayan kualitas anu tiada tandingan dina aplikasi naon waé pikeun minuhan sarat konsumén.Ngahubungan Spesialis

  • dsfsdgs
  • gdsg
  • gsdgds
  • gdsgs

Tentang Kami

Shijiazhuang Boda Plastik Chemical Co., Ltd. didirikeun taun 2003, sareng ayeuna ngagaduhan cabangna milik lengkep anu dingaranan Hebei Shengshi Jintang Packaging Co., Ltd. Kami gaduh jumlahna tilu pabrik urang sorangan, pabrik munggaran urang Éta ngilikan langkung ti 30,000 méter pasagi sareng langkung ti 300 padamel anu damel di dinya. Pabrik kadua ayana di Xingtang, pinggiran kota Shijiazhuang. Dingaranan Shengshijintang Packaging Co., ltd. Tempatna langkung ti 45,000 méter pasagi sareng sakitar 300 pagawé anu damel di dinya. Pabrik katilu Éta nempatan langkung ti 85,000 méter pasagi sareng sakitar 300 pagawé anu damel di dinya Produk utama kami panas-disegel

Kauntungan urang 01

Ukuran Pabrik (Sq.meters)

Kami gaduh tilu pabrik nyalira, anu mimiti nutupan legana 30.000 méter pasagi, anu kadua nutupan luas 45,000 méter pasagi, sareng anu katilu nutupan area 85,000 méter pasagi. Taros Kami

sdad

Kauntungan urang 02

Ukuran Pabrik (Sq.meters)

Kami gaduh saperangkat peralatan canggih ti ékstrusi dugi ka bungkus. Kami gaduh alat uji coba kualitas anu sampurna pikeun mastikeun yén kualitas produk sacara ketat nyumponan sarat konsumén.Taros Kami

sasda

Kauntungan urang 03

Émbaran Dagang

Volume Penjualan Tahunan (Juta US $): US $ 10 Juta - US $ 50 Juta Volume Meuli Tahunan (Juta US $): US $ 2,5 Juta - US $ 5 Juta. Taros Kami

fghfdhh