Tentang Kami

Ngeunaan URANG

Hebei Shengshi Jintang Packaging Co., Ltd.

Perusahaan Kami

Shijiazhuang Boda Plastik Chemical Co., Ltd. didirikeun taun 2003, sareng ayeuna ngagaduhan cabangna milik lengkep anu dingaranan Hebei Shengshi Jintang Packaging Co., Ltd.

Kami gaduh total tilu pabrik urang nyalira, pabrik munggaran urang Éta dumasarkeun langkung ti 30,000 méter pasagi sareng langkung ti 300 padamel anu damel di dinya.

Pabrik kadua ayana di Xingtang, pinggiran kota Shijiazhuang. Dingaranan Shengshijintang Packaging Co., ltd.
Tempatna langkung ti 45,000 méter pasagi sareng sakitar 300 pagawé anu damel di dinya.

Pabrik katilu Éta nempatan langkung ti 85,000 méter pasagi sareng sakitar 300 pagawé anu damel di dinya

sewing workshop

Produk utama kami nyaéta Panas-disegel Blok Bawah Valve Bag, Big Bag, BOPP Laminated Bag, Pp Woven Bags (offset & flexo dicetak tas, kantong coated jero, Back Seam Laminated Bag, AD. Starlinger Bag (Semén Plastik Bag, Pp Valve Bag , Blok Bawah Semén Kantong); Kantong ageung / kantong Jumbo (Kantong Jumbo Edaran, U tipe jumbo, Kantong Pp Jumbo, Sling Bags, PP Woven Q Bag) sareng Pp Woven Fabric dina lebar tubular 350-1500mm ... Produk kami di luhur loba dipaké pikeun pupuk, tuang garing, gula, uyah, siki, séréal, pakan ternak, kacang kopi, susu bubuk, résin palastik sareng bahan konstruksi

Luar biasa Angka

Ukuran Pabrik (Sq.meters)

Kami gaduh tilu pabrik nyalira, anu mimiti nutupan area 30,000 méter pasagi, anu kadua nutupan area 45,000 méter pasagi, sareng anu katilu nutupan area 85,000 méter pasagi ..

Parabot Produksi

Kami gaduh saperangkat peralatan canggih ti ékstrusi dugi ka bungkus. Kami gaduh alat uji coba kualitas anu sampurna pikeun mastikeun yén kualitas produk mastikeun pisan kana sarat konsumén, ngabentuk garis produksi terpadu kalayan kaluaran taunan 10.000 ton.

%

Ékspor Perséntase

Perséntase Ékspor: 61% - 70%
Pasar Utama: Afrika, Amérika, Asia, Éropa, Éropa Kalér, Oséania, Éropa Kulon

Sertipikat Paparan

dsagsdf yioai
dsagsdf dsagsdf dsagsdf
dsagsdf dsagsdf

Pabrik Wisata

9e482e86
Gudang CWargo
9e482e86
Ngagambar Lokakarya Anyaman
9e482e86
Loom Edaran
9e482e86
Lokakarya Palapis
9e482e86
Jalak Palapis
9e482e86
Balik Seam
9e482e86
Lokakarya ngaput
9e482e86
Mesin Jalak
9e482e86
Lokakarya Cetak
9e482e86
Laminasi
9e482e86
3

Kumpeni Kamampuh

Inpo Perusahaan

Jenis Usaha: Pabrikan

Kisaran Produk: Kantong Bungkus, Jasa Paket & Percetakan Lainnya, Bahan Pakét Komposit

Produk / Jasa: PP anyaman kantong, Bopp dilaminasi PP anyaman kantong, Blok handap kantong klep, PP kantong jumbo, kantong pakan PP, kantong béas PP

Total Karyawan: 201 ~ 500

Modal (Juta US $): 3000000RMB

Taun Didirikeun: 2003

Sértipikat: BRC, ISO9001

Alamat Perusahaan: Kota Xizhaotong, Shijiazhuang, Hebei, Cina., Shijiazhuang, Hebei, Cina

Kapasitas Dagang
Émbaran Dagang

Incoterm: FOB, CFR, CIF, EXW

Sarat Pamayaran: L / C, T / T, Paypal, Money Gram, Western Union

Puncak waktos nuju waktos: 0

Waktu nuju usum pareum: 0

Volume Penjualan Tahunan (Juta US $): US $ 10 Juta - US $ 50 Juta

Volume Pésér Tahunan (Juta US $): US $ 2,5 Juta - US $ 5 Juta

Émbaran Ékspor

Perséntase Ékspor: 61% - 70%

Pasar Utama: Afrika, Amérika, Asia, Éropa, Éropa Kalér, Oséania, Éropa Kulon

Impor & Ékspor Mode:

Kapasitas Produksi

Jumlah Garis Produksi: 5

Jumlah Staff QC: 31 -40 Jalma

Layanan OEM Disayogikeun: leres

Ukuran Pabrik (Sq.méter): 10.000-30.000 méter pasagi

Lokasi Pabrik: Kota Xizhaotong, Kota Shijiazhuang, Cina.